Plugg.


Ph: jag.

Kvällen har gått åt till pluggande av matte och engelska, och morgondagen kommer se ut likadan, + lite gitarr. Sov gott people!

Kaninjagning och krocket.


Ph: jag.

Nu mår jag hyfsat bra, bara grymt förskyld, så jag var i skolan idag. Sedan fick jag fint besök av Alicia och Frida. Vi spelade krocket, som Frida suger på. Haha! Och Alicia fick syn på min grannes kanin som har varit bortsprungen i en dag nu, så vi sprang runt säker i en halvtimme och jagade den rackaren. Vi lyckades i alla fall fånga den, efter att jag fick xx antal rivsår på armarna.
Nu ska jag fortsätta kolla på tv, puss!

Det börjar bli bättre.


Ph: jag.

Peace.


Ph: jag.

Detta fina armand landade i min brevlåda igår, tack vare att jag fick flest röster i en fototävling fina Karin hade för ett tag sedan. Det är lite för stort, men strunt samma. Idag var jag hemma från skolan, eftersom jag mådde piss när jag vaknade i morse. Min hals bränner som satan och mitt huvud känns som ett ton. Hoppas det blir bättre snart. Ha en fin kväll!

Halsont.Ph: jag.

Jag har svinont i halsen. Och det suger. Hoppas ni mår bättre än mig just nu. Puss!

Mysak.Ph: jag.

Idag föll det snö till marken så jag och syster gjorde chokladbollar som en tröst. Yummi!
Nu ska jag sova. Godnatt!

Droppar.Ph: jag.

Idag har jag varit och tävlat och sedan cyklade jag och tre väldigt fina vänner och hade picknick på en brygga. Vi åt godsaker, pratade en massa och spelade kort. Mys! Nu ska jag snart äta lite god mat och sedan kommer mina fina vänner hit igen. Puss!

Eye.


Ph: jag.

Väldigt dålig bloggning på senaste tiden. Jag har haft väldigt mycket läxor denna veckan och tiden har inte räckt till till bloggen. Nästa vecka blir det bättre! Nu ska jag gosa ner mig i soffan med godis och en bra film. Puss!

Sunday.


Ph: jag.

Random.
Ph: jag, tre random bilder.

Äntligen fredag igen, eller snart lördag. Nu ska jag dra mig till sängs innan mina ögonlock faller igen. Godnatt på er!

Guitar.Ph: jag.

Nio minuter över nio.


ph: jag.

Imorgon börjar skolan igen. Det känns faktiskt inte alls lika jobbigt som det brukar göra, trots att jag har haft ett undebart lov, ett utav dom bästa. Nu ska jag duscha och sedan gå och lägga mig. Puss!

Gitarr.


Ph: jag.

Idag kom min systers begagnade gitarr med posten som hon har budat hem från tradera, och när jag skulle stämma den råkade en sträng gå av. Så jag har blivit tvungen att låna ut min egen. Stackars den. Imorgon åker jag upp till min mormor och morfar sommarstuga och firar påsk där. Glad påsk!

RSS 2.0