Heart.


Ph: jag.

Happy.


Ph: jag.

Skepp o hoj! Det har blivit väldigt dålig bloggning dom senaste dagarna, men jag har inte hunnit med helt enkelt. Jag har träffat mina fina vänner varenda dag, sett och hört världens bästa kille och bara njutit utav påsklovet som just har börjat och imorgon åker jag till Malmö med ett par fina vänner. Puss!

P.s Jag är med och tävlar i denna fototävlingen hos fina Karin!

Spring.


Ph: jag.

Idag har det varit upp mot 11 grader om inte mer! Jag har kunnat gå utan jacka och inte frysit och rasterna i skolan har gått åt till att ligga på gräset och sola. Åh, nu är det verkligen vår! Ikväll har jag även spelat på en gitarrkonsert med ett par andra, det gick kanon! Nu ska jag dra mig till sängs. Puss!

Somos El Mundo.


Ph: jag.

Checka in ''We are the world for Haiti'' på spanska här! Den är grym!

Wipeout.Ph: jag, igonera mina nerbitna naglar.

Telefon.Ph: jag.

Imorgon kommer bli en bra dag för då ska jag höra Darin sjunga.
Nu är jag väldigt sömnig, så jag ska snart borsta tänderna och sedan sova. Puss!

Ruta.


Ph: jag.

Nu är vår film ''Ellen på smällen'' nästan helt klarfilmad, nu ska vi bara redigera den och sådant där. Den kommer bli så jäkla bra!

P.s Tack för alla fina gratulationer!

Birthday.


Ph: jag.

Idag fyller jag fjorton hela år!!!
Dagen har firats med fruskost på sängen, världens gulligaste överraskning från mina undebara vänner och många fina presenter från mamma och pappa och mormor och morfar, bland annat en splitter ny laptop som jag blev störtglad över! Nu ska jag kila upp till dom andra och fortsätta fira med kladkaka!

Today and tonight.


Ph: jag.

Idag har jag varit i lund med Sofie och Alice och alldeles strax ska jag äta lite god mat innan jag drar iväg till Sofie för att kolla på melodifestivalen och ha det jäkligt skoj.
Ha en fin kväll allihopa!

Tulpaner.


Ph: jag.

Puss och godnatt!

Puppies.


Ph: jag.

Nu väntar 6 sidor matte på mig, så det är väl lika bra att sätta igång. Blä!

Helgen.


Ph: jag.

Bloggen min har fått stå tom i helgen. Det var meningen att jag skulle skriva ett inlägg igår, men jag hann inte. Helgen har varit en av dom bästa på länge. I lördags var jag och syster i Malmö och införskaffade några fina saker och senare på kvällen var vi och såg Nicklas Hocker. Han sjöng ruksigt bra och var apsnygg. Och idag var jag och höll tummarna för min finfina vän på en tävling, tyvärr gick det inte så bra.
Puss på er!

Valpar.


Ph: jag, ledsen för att bilden är suddig men valparna sprattlar som tusan.

För några dagar sedan var jag och Sofie och kollade på Tereses hundvalpar som precis öppnar ögonen. 4 stycken små sötnosar. Just denna lilla plutt heter Amadeus eller Albin, man ser knappt skillnad på dom, haha. Jag dör så gulliga dom är!

En vecka i bilder.


Ph: jag och syrran.

Då var jag hemma igen efter en hel vecka skidåkining! Vi hade faktiskt tur och fick många fina dagar i backen, trots att det var runt 24 minusgrader. På kvällarna har vi mest spelat spel, bastat i 80 graders värme och knarkat sex and the city avsnitt. Nu ska jag ta en engenbakad bulle och sätta mig framför tven. Puss!

RSS 2.0