Idre.


Ph: Österrikiska Alperna förra sportlovet.

Jaha, nu vart det egentligen tänk att vi skulle varit uppe i Idre, men icke så nicke. På grund av snöoväder får vi vänta med att åka tills imorgon. Aja, imorgon bär det i alla fall av! Nu måste jag snart sova, eftersom det blir till att stiga upp tidigt imorgon. Ha det kanonbra! Puss.

Klockur.


Ph: jag.

Tack för alla fina ord jag får från er, ni är undebara!


Four days.Ph: jag, vinter bilder ur arkivet.

Nu är det endast 4 dagar kvar tills vi åker upp till Idre!!!

Valentine's Day.Ph: jag.

Idag fick jag detta fina äpplet av mamma och pappa och syrran hade varit snäll och bakat urgulliga alla hjärtans dag muffins som var kanon goda. Igår var jag med mina två fina kompisar och såg Avatar i 3D. Den var svinbra och brillorna som man fick var ju störtcoola! Hoppas ni haft en fin alla hjärtans dag! ♥

Cobwebs.


Ph: jag.

Idag hade jag studiedag och då åkte jag och klippte mig. Bara topparna och lite på längden, men nästa gång har jag bestämt mig för att testa på lugg. Nu ska jag bege mig till badrummet för att borsta tänderna. Sov sött!


Math.


Ph: jag.

Jag hatar matte!!! Fattar inte ett skit. Alla siffror hit och dit. Aja, ska väl försöka på nytt nu. Sedan ska jag lägga mig och läsa. Det är jag mycket bättre på! Puss och godnatt.

M-dag.Ph: jag. Haha, den sista bjuder jag på!

Ny vecka. Ny dag. Nya problem. Nya upplevelser. Nya roligheter. Nya tråkigheter. Nya läxor. Ny längtan till fredag.

Bowling.Ph: jag, jag längtar så fruktansvärt efter våren och värmen nu!

Idag följde jag med Sofie och bowlade i tomelilla. Det var typ hundra år sedan jag bowlade sist så det tog ett tag för mig att få in tekniken. Men jag lyckades faktiskt slå en strike en gång fast Sofie slog ungefär 10 stycken, så ja, ni kan ju gissa vem som vann. Höhö! Ikväll har jag tillbringat min tid till att laga mat till mig själv, kollat på melodifestivalen och ätit Ben & Jerry glass. Puss!


6543.


Ph: jag.

Nu ska jag alldeles strax hoppa in i duschen och ta en varm och skön dusch, sedan ska jag ta ett kallt glas nyponsoppa och plocka upp gitarren och spela låten jag ska kunna tills imorgon. Jag undrar hur det kommer gå, jag har nämligen inte övat så mycket. Oops! Pussar och kärlek till er.

P.s Imorgon är det fredag!!!

Det faller damm från himlen.


Ph: jag.

Igår åt jag en stor smarrig semla - grädden.

RSS 2.0