Weekend.


Ph: jag, förra sommaren.

Fredagen blev kanon lyckad, för utom att min stortånagel blev späckt. Men sånt får man leva med. Idag har jag varit med familjen och handlat nya skidkläder, för vecka 8 far vi upp till Idre och susar ner för backarna. Puss och kram!

Fredagskväll.


Ph: jag.

Snart kommer Sofie hit och då ska vi fixa oss för ikväll.
Det kommer bli grymt! Puss.

Snöstorm.


ph: jag, nu har jag och gitarren varit kompisar i cirka 1,5 år.

Snön yr hej vilt där ute, det är riktig snöstorm. Usch, jag som inte ville mer snö! Av någon konstig andledning längtar jag bara efter snö innan jul och nyår, men när det har varit vill jag bara få bort den så snabbt som möjligt. Idag skulle vi egentligen börja filma in vår film, men det sket sig eftersom dom flesta filmscenerna ska filmas ute. Vi frös ihjäl helt enkelt och istället filmade vi när jag dansade min berömda egyptendans. Haha! Puss på er fina männsikor.


Cupcakes.


Ph: jag.

Ett sådant här fint paket fick Alices av mig när hon fyllde år förr förra fredagen. Checka in det gulliga pappret, tyvärr är det snart slut och då kan jag inte slå in fler fina presenter. Nu hade jag tänk att dricka ett glas vatten och sedan lägga mig i sängen och läsa min i bok. Puss!

P.s Imorgon fyller vackraste Aria 14 år. Grattis till dig!

Johanna och Alicia är bäst.


Ph: jag, Limfjorden förra sommaren.

Just nu sitter jag med Alicia hemma hos mig, men vi ska snart gå tillbaka till henne där jag ska sova inatt. Idag har vi åkt pulka, spelat eyetoy och Alicia lurade mig med en jätteläskig sak som jag verkligen trodde stensäkert på. Haha, men hon avslöjade det tillslut. Nu ska vi göra något annat än att sitta här och dega. Hoppas ni får en fortsatt fin lördagskväll! Puss. 

I wish everything was as before.


Ph: jag.

Tuesday.




Lite av det jag hade på mig idag. Klockur runt halsen, rosett i håret och klocka på armen.

Egentligen skulle ni fått se lite bättre bilder, men eftersom det är så himla grått och trist där ute just nu blir det inga bra bilder. Ni får helt enkelt nöja er med dessa. Idag på hemkunskapen lagade vi Thaisoppa och vitlöksbröd, soppan var lite för stark för mig (inte så konstigt eftersom Björn och Hjalmar hällde i mycket mer chilli än vad jag ville) men vitlöksbrödet var kanongott. En mycket bättre lunch än den vi skulle fått! Nu ska jag snart gå och öva lite på min gitarr. Puss!

Skymning.



Ph: jag, Öland förra sommaren.

Nu ska jag kolla klart på programmet Blåsningen som visas på Tv3, värt att kolla på! Puss.

Klöver.


ph: jag.

Den senaste en och en halvtimmen har spenderats framför brasan med en cola, mys till max. Nu ska jag snart krypa ner i sängen och sova. Hoppas ni har haft en fin kväll för det har jag haft. Puss och godnatt!

Roses.



ph: jag, gamla bilder från min förra blogg.

Nu är skolan i full rulle igen, än så länge är det ganska slappt men nästa vecka kommer det säkerligen vara som vanligt igen. Jag har fått ny mentor, ny svensk lärare och nytt schema vilket är väldigt störande, eftersom det tar ett par veckor innan det fastnar i huvudet. Vi fick också veta vart vi skulle hamna på elevens val och tyvärr fick jag inte mitt förstahandsval som var musik därför att åttorna och niorna skulle få första tjing, så jag hamnade istället i filmgruppen där man ska spela in en egen film samt redigera den. Vår film kommer heta något i stil med ''Ellen på smällen'' där jag ska spela kille tror jag, hm det kan ju bli intressant. Filmgruppen var fakitskt roligare än jag hade trott men efter sommarlovet ska jag ha musik igen, det har jag bestämt! Puss.


Snö+rosett.



ph 1: snön när den är som finast. ph 2: ett av mina rosettörhängen som jag hade på julafton.

Imorgon måste jag tvinga mig upp tidigt och släpa mig till skolan. Inget jag ser fram emot, men lite, bara lite har jag faktiskt saknat klassen också, även om dom flesta är av den onormala sorten. Vår skola har endå haft en extra ledig dag kan man säga, eftersom dom flesta började idag eller har börjat medans vi hade typ studiedag eller något. What ever, bra är det iallafall! Nu ska jag snart hoppa in i duschen så jag blir ren och fin. Puss.

Syskonkärlek.


Jag och systeryster.

Snart kommer Sofie hit och då ska vi ha roligt. Vi ska se på film, käka godis och ha det allmänt mysigt. Hoppas ni får en fin kväll! Puss. 

Glasögon.


ph: jag.

Jag gillar mina glasögon, fast mina kära klasskamrater säger att jag ser ut som en nörd i dom och av lärarna får jag höra att jag ser ut som Buddy Holly, vilket är coolt. Eller? Jag diggar glasögon iallafall.
Idag har det inte hänt så mycket, jag har mest pysslat med lite saker här och där hela dagen, men det är rätt mysigt det också. Puss på er!

Spindelnät.



ph: jag. Foton från en tidig morgon för ett par veckor sedan.

Imorgon åker jag och sötsaken sofie in till lund, hoppas jag hittar något fint.
Nu: måla naglarna och paradise hotel med systeryster.

Igår hade jag en krona på huvudet.



ph: jag.

Idag har jag varit med tre väldigt fina vänner. Vi dansade dansmatta, busringde, fotade knäppa bilder med herr jönsson som är världens stösta och mysigaste katt, käkade choklad och smakade sådana där hårdisar som katter äter, vilket var skitäckligt och vi luktade pyton i munnen. Tack för en fin dag! Puss.

Tvåtusentio.


ph: jag.

2010 var det nu ja, känns väldigt bra! Detta året ska bli bättre än det förra, det har jag lovat mig själv. Men inga nyårslöften för dom håller jag endå aldrig.
Gårdagen var riktigt rolig med massor av fina raketer, även om det kändes som man levde på istiden (min cider frös nästan vid tolv slaget!) Jag kom inte i säng förens vid fyra tiden så idag sov jag till ett, men det hör ju till. Nu ska jag krypa ner i mammas famn och kolla lite tv innan jag ska sova. Puss!

RSS 2.0